Česká lékařská homeopatická společnost

Archiv rubriky: Články

Pozvánka na VII. cyklus tříleté homeopatické školy

Zveme vás na VII. cyklus tříleté homeopatické školy. Škola probíhá podle standardů Evropské komise pro homeopatii (ECH).

Pozvánka na VII. cyklus tříleté homeopatické školy.doc

Číst dále

Knihy o homeopatii ke koupi

V přiloženém xls souboru se nacházejí knihy o homepatii ke koupi na uvedeném kontaktu.

Číst dále

O budoucnosti chronické léčby aneb funkční medicína

Žijeme v době témeř exponenciálního růstu informací. Toto informační tsunami se nevyhlo ani medicíně. Jednotlivé obory se stále více a více atomizují. Dnes máme specialisty na mamografii, magnetickou rezonanci, na laparoskopické operace, atd… V záplavě informací, nových diagnóz, léčebných postupů, nových technologických vymožeností a léků, v honbě za větší efektivitou práce a ve standartizaci procesů, se nám více a více ze zřetele ztrácí jedinečnost každého pacienta a hlavně ucelená představa o vzniku nemocí, na niž by pak následné léčení bylo založeno.

Celý článek: Funkční medicína (PDF)

 

Číst dále

Převratná metoda HDT v homeopatii

Vážené kolegyně, vážení kolegové homeopaté! Pokud už ani nečtete časté pozvánky na nejrůznější homeopatické semináře a letní školy, které se zabývají určitými skupinami léků nebo spojení homeopatie s jinými alternativami, případně představení provingů léku, s nimiž má přednášející osobní zkušenosti, prosíme, v tomto případě udělejte výjimku a čtěte dál, i když uznáváme, že je to docela dlouhý :)!

Číst dále

Spectrum – špatně uzavřená brána k jiným světům

Prvním případem léku Spectrum, který jsem měla, byla žena, ročník 1979, původem z Běloruska, vdaná, 2 synové. Přišla ke mně v prosinci 2013. Její fyzické potíže začaly již v dětství, kdy od očkování ve 3 měsících měla potíže s podrážděnou pokožkou, na tvářích i jinde na těle.

Číst dále